WMF voedseldroger KITCHENminis Snack to go aanbieding

Bestel bij BCC de WMF voedseldroger KITCHENminis Snack to go. Slechts € 104.99 bij BCC. Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen.


Je kunt gedroogd fruit, gedroogde champignons, kruiden, groente chips, beef jerky en mueslirepen in de supermarkt kopen – of je kunt deze zelf maken. De extreem ruimte- en energiebesparende droogoven droogt alles wat op het rek of in de siliconen vorm geplaatst is – zelfs ‘s nachts als je dat wilt. Heerlijke snacks en mueslirepen zijn gecreëerd in 5 levels van virtuele stilte. De oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling zorgen voor extra veiligheid. De volgende ochtend neem je eenvoudig de kleine smakelijke snacks mee naar het werk of geef je ze aan je kinderen als snack. Ook wordt er een praktische to-go set meegeleverd met 2 opslagcontainers en een extra mueslirepen container.

Dit product uit de categorie Keuken van het merk WMF heeft EAN 4211129131018. De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van WMF in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

WMF voedseldroger KITCHENminis Snack to go 4211129131018