Wiko smartphone View Lite (Rood) aanbieding

Bestel bij BCC de Wiko smartphone View Lite (Rood). Slechts € 159.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Breder is toegankelijker
Omdat u meer uit uw scherm wilt halen. Breng uw beelden tot leven met een meeslepende kijkervaring. Meer nuttige ruimte geoptimaliseerd met een 18:9 breedbeeldformaat. Films. Spelletjes. Instagram. De Wiki WiviewLite is gemaakt om alles onderweg te kunnen kijken, altijd en overal, op het betoverende 5,45″ HD+ scherm.
Compacte bouw
Breedbeeld voor kleinere handen! Gehuisvest in een gestroomlijnde body, het verbluffende breedbeeld is allemaal te zien. Gemaakt voor kleinere handen, de compacte body past behaaglijk in je handpalm. Zo gemakkelijk te hanteren, dat je het niet wilt neerzetten!
Gekke geweldige beelden
Een versterkte camera-ervaring voor verbluffende opnamen en kwaliteitsclips. De frontcamerasensor met Big Pixel-technologie en f/2.0-opening vangt tweemaal zoveel licht op voor fantastische selfies bij weinig licht. Later op de avond kunt u natuurlijke opnamen maken met de Soft light flitser. Maakt selfies in ware kleuren en scherpe details met de 16MP frontcamera en zijn 5P lenzen. Bij tegenlicht is het voldoende om aan te wijzen en te klikken! Auto-HDR houdt de beste belichting voor zelfportretten van topkwaliteit. Bovendien kun je de achtergrond zachter maken om de focus op jezelf te leggen met Live portrait blur.
Slimmere & kunstzinnige foto's
Leg stralende en scherpe foto's vast op de 13MP-camera achteraan. Auto Scene Detection past uw instellingen aan voor de beste foto's in elke situatie. Creativiteit is geïnspireerd op Live portrait blur, Live filters en Face Beauty.
Verhoog je pixels
Maak levendige 52MP-foto's in de Super Pixel-modus en geniet van nauwkeurige details en texturen.
Levendige FHD opname
Elke clip is een genot om naar te kijken. Leg meer helderheid en levendige kleuren vast in hoge kwaliteit FHD-video-opnamen. Een versneld effect in uw video verhoogt het tempo van de dagelijkse scènes door opname in Time lapse.
Intuïtieve gebruikersinterface
De Wiko-gebruikersinterface biedt u een intuïtieve, moeiteloze gebruikerservaring.
Veilig & veilig
Gebruik de vingerafdruksensor om uw apparaat direct te vergrendelen en te ontgrendelen, met opties voor Snel starten en App lock.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Wiko in de categorie Navigatie en telefoon.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.