Vitamix blender Ascent A3500I (RVS) aanbieding

Bestel bij BCC de Vitamix blender Ascent A3500I (RVS). Slechts € 899.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Vitamix Ascent A3500I RVS blender
Met deze hogesnelheidsblender van Vitamix met een vermogen van 1400 Watt zet je in een handomdraai de lekkerste smoothies, soepen, sauzen en desserts op tafel. De blender heeft touchscreen bedieningselementen die het apparaat een gestroomlijnd silhouette geven en ervoor zorgen dat de Vitamix A3500I gemakkelijk schoon te maken is.
Vijf automatische programma’s
Deze A3500I blender van Vitamix beschikt over vijf automatische programma-instellingen voor smoothies, hete soep, dips en spreads, bevroren desserts en self-cleaning. Hierdoor kun je de blender super snel en gemakkelijk gebruiken, terwijl je verzekerd bent van consistente resultaten. De A3500I blender ziet zelf welk type container op de motor is geplaatst en past aan de hand daarvan automatisch de programma-instellingen en mengtijden aan. Ook het handmatig bepalen van de instellingen is geen probleem met deze blender, dankzij de variabele snelheidsregeling en de pulse functie. Zo bereik je altijd de perfecte structuur voor al jouw bereidingen.
Handige functies
De A3500I blender heeft een ingebouwde timer die voorkomt dat voedsel te veel of juist te weinig wordt geblend. Stel de timer in en de blender wordt automatisch uitgeschakeld. Speciale Interlock-technologie voorkomt dat de blender aan gaat wanneer de deksel nog niet vast zit of de kan niet goed bevestigd is. De A3500I blender van Vitamix heeft een ingebouwde connectiviteit-functie, waardoor de blender de komen jaren met de nieuwe Vitamix-technieken geüpdatet kan worden.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Vitamix in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.