TP-Link IP camera KC120 aanbieding

Bestel bij BCC de TP-Link IP camera KC120. Slechts € 89.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Beveilig jouw woning en bescherm jouw geliefden. De Kasa Cam levert zodra je het streamen start heldere beelden in 1080p zodat je overal een oogje in het zeil kunt houden op jouw woning. Net of je er zelf bij bent
Mis niets
Door de groothoeklens en het scherpe en duidelijke beeld (1080p) mis je niets. Zoom handmatig in om duidelijk te zien wat er gebeurt. Dankzij nachtzicht detecteert de camera zelfs 's avonds en 's nachts beweging tot een afstand van 7,6 meter. Gebeurt er iets bijzonders? Zet de live stream aan en maak handmatig opnamen.
Stembediening
Kijk op ieder moment via jouw smartphone live of opgenomen beelden met de gratis Kasa Smart app. Het is zelfs mogelijk om live beelden te streamen naar apparaten die Alexa of Google Assistant ondersteunen, zoals Fire TV of Google Chromecast.
Directe meldingen
Met de Kasa Cam houdt je eenvoudig toezicht op jouw gezin dankzij directe meldingen en geluids- en bewegingsdetectie. Beheer welke meldingen je wilt ontvangen door gratis 4 speciale activiteitszones in te stellen voor belangrijke ruimtes.
Eenvoudige installatie met de Kasa app
De Kasa Cam wordt geleverd met een montagebeugel om de camera aan de muur te bevestigen en een magnetische voet om de camera op metalen oppervlakken te bevestigen zonder gaten te hoeven boren. Download de Kasa app en volg de eenvoudige instructies om de camera in slechts enkele minuten te installeren. We weten bovendien dat privacy belangrijk voor jou is, daarom worden jouw beelden beveiligd met 128-bits AES-encryptie met SSL/TLS.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van TP-Link in de categorie Smart Home.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.