Toshiba interne harde schijf P300 2TB aanbieding

Bestel bij BCC de Toshiba interne harde schijf P300 2TB. Slechts € 76.99 bij BCC. Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen.


Toshiba's 3,5-inch P300 Desktop PC-harde schijf van Toshiba levert hoge prestaties voor professionals. Met de tweetraps actuator kunt u rekenen op een soepele, responsieve computerverwerking. Bovendien worden uw gegevens en media beveiligd met een ontwerp voor het laden op een helling en een schoksensor.
Te gebruiken voor:
– Krachtige bureauwerkplekken
– Alles-in-één PC's
– Desktop PC's
– Externe behuizingen
– Spelcomputers
Krachtige opslag
De P300 is ideaal voor grafisch ontwerpers en creatieve professionals die op zoek zijn naar krachtige prestaties. Verkrijgbaar in opslagcapaciteiten tot 3 TB, met snelle lees- en schrijfsnelheden en een veilig ontwerp.
Prestaties naast betrouwbaarheid
De tweetraps actuator van de P300 verbetert de positienauwkeurigheid, waardoor de effecten van trillingen op de uitlijning van het spoor op het hoofd, die trillingen kunnen veroorzaken, worden tenietgedaan. Dit ontwerp zorgt voor nauwkeurigere, snellere lees- en schrijfsnelheden en directe toegang tot uw gegevens.

Dit product uit de categorie Computer van het merk Toshiba heeft EAN 4051528202687. De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Toshiba in de categorie Computer.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Toshiba interne harde schijf P300 2TB 4051528202687