Thomson vrieskist TCH 151 E Outlet aanbieding

Bestel bij BCC de Thomson vrieskist TCH 151 E Outlet. Slechts € 219.00 bij BCC.

Thomson vrieskist TCH 151 E: optimale bewaring van je voeding
Kook je graag in grote hoeveelheden en bewaar je maaltijden voor later, hou je van ijs en ander lekkers dat ingevroren moet blijven of vind je het zonde om restjes weg te gooien, dan is de Thomson vrieskist TCH 151 E je op het lijf geschreven. Deze grote vrieskist met een inhoud van niet minder dan 146 liter is ideaal om al je etenswaren in op te bergen die je langere tijd wil bewaren. Dankzij de grote netto capaciteit van het toestel kun je niet enkel veel voeding bewaren, het kan ook allemaal geordend en gestructureerd. Een vrieskist is de manier bij uitstek wanneer je graag wat maaltijden in huis hebt die je op ieder gewenst moment kunt uithalen wanneer je niet de tijd hebt om te koken. Met de Thomson vrieskist TCH 151 E ben je er bovendien 100% zeker van dat de voedingswaren op een correcte manier bewaard worden. De vriezer is enerzijds uitgerust met een optimale klimaatbeheersing en anderzijds met een elektronische controle en alarmsysteem. Zodra de temperatuur abnormaal stijgt, worden alarmgeluiden afgespeeld zodat je weet dat je in actie moet komen.
zuinig en stil voeding invriezen met de Thomson vrieskist TCH 151 E
Naast praktisch is de Thomson vrieskist TCH 151 E ook zuinig. Hij valt binnen een A+ energie-efficiëntieklasse en verbruikt slechts 160 kWu per jaar. Dit is behoorlijk laag wanneer je bedenkt dat hij een vriescapaciteit van 6,5 kilo per 24 uur heeft. Bovendien is het geluidsniveau van de vrieskist amper 41 dB waardoor hij gerust stil genoemd kan worden. Je plaatst hem in de berging zodat hij niet in de weg staat, maar wat betreft het geluid geeft hij in de keuken evenmin overlast. Zoals gezegd is de Thomson vrieskist TCH 151 E niet van een kleintje vervaardigd. Met afmetingen van 85 cm hoog, 73 cm breed en 52,3 cm diep dien je voldoende ruimte te voorzien in huis om de vrieskist te plaatsen.

Dit product uit de categorie Keuken van het merk Thomson heeft EAN . De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is 3-4 dagen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Thomson in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Thomson vrieskist TCH 151 E Outlet

Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen: