Sony surround receiver STRDH590 aanbieding

Bestel bij BCC de Sony surround receiver STRDH590. Slechts € 349.00 bij BCC. Maar kijk ook eens hier bij Coolblue voor aanbiedingen.

Zie het hele plaatje met 4K
Ervaar het hele, heldere plaatje met een upgrade van uw Home Theatre-systeem met de STR-DH590. De 5.2-kanaals AV-ontvanger brengt films tot leven met 4K HDR-doorvoer, Dolby Vision™ en flexibele Surround Sound. Breng al uw entertainment samen met BLUETOOTH®-technologie en meerdere ingangen.
Zie alles helder met groot dynamisch bereik
Dankzij ondersteuning voor HDR-doorvoer (High Dynamic Range, oftewel groot dynamisch bereik) geniet u van een ongelofelijke verbetering in beeldcontrast en -helderheid. Gedetailleerdere donkere en lichte gebieden maken het beeld nog gedetailleerder en brengen kleuren tot leven. De nieuwste HDR-standaarden, zoals HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) en Dolby Vision™, worden ondersteund.
Geniet van consistente 4K-kwaliteit
4K-kwaliteit van bron tot scherm. Met de 4K-doorvoerfunctie, compatibel met HDCP 2.2, gaan gegevens door de ontvanger zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit.
5.1-kanaals voor echte bioscoopkwaliteit
Dompel uzelf onder in de film met een 5.1-kanaals Surround Sound-speakersysteem dat de bioscoop bij u in huis haalt.
Slimmere Bluetooth®-connectiviteit
U kunt niet alleen via Bluetooth® verbinding met de STR-DH590 maken en al uw favoriete nummers afspelen, maar ook uw ontvanger rechtstreeks vanaf uw gekoppelde smartphone of tablet inschakelen met Bluetooth® Standby.
Gestroomlijnd ontwerp, moeiteloze verbinding, helder geluid
De minimalistische voorkant heeft een Pure Direct-knop waarmee geluid rechtstreeks naar de versterker van de ontvanger kan worden gevoerd, zodat het signaal en de helderheid intact blijven.
Breng ze samen
Een echt dynamische set-up voor home-entertainment. De ontvanger beschikt over HDMI-ingangen en één HDMI-uitgang, plus optische/coaxiale digitale en analoge audioaansluitingen, zodat u uw tv, Blu-ray Disc™-speler met UHD, gameconsole en nog veel meer snel en gemakkelijk kunt aansluiten.
Sluit perfect aan op uw home-entertainment
Betreed de wereld van de thuisbioscoop in slechts een kleine behuizing. De STR-H590 heeft een compact profiel voor eenvoudige opslag in een media-eenheid. Sluit uw bestaande apparatuur aan zonder gedoe voor maximaal entertainment.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Sony in de categorie Beeld en geluid.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.