Sleepace bloeddrukmeter RESTON SLEEP TRACKER aanbieding

Bestel bij BCC de Sleepace bloeddrukmeter RESTON SLEEP TRACKER. Slechts € 149.95 bij BCC. Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen.


De meest nauwkeurige slaapmonitor ooit
Analyseer de kwaliteit van uw slaap!
Naast het monitoren van real-time hartstag en ademhaling, kan RestOn ook een uitgebreide score van uw slaap bijhouden. Slaaptijd en -duur, het aantal keren wakker worden en / of draaien en het verlaten van het bed, alsook de ademhaling en hartslag, worden geanalyseerd om de werkelijke slaapkwaliteit te bepalen.
Features:
Meet professioneel en uitgebreid slaap gegevens, waaronder diepe slaap, lichte slaap, slaaptijd, hartslag, ademhalingsfrequentie, bewegingen en het verlaten van bed.• “Non-wearable” ontwerp om de meest comfortabele gebruikerservaring te garanderen.• Een wetenschappelijke beoordeling van uw slaap om u te coachen naar uw beste nachtrust.• Nauwkeuriger door professionele sensoren en gepatenteerde constructie

Dit product uit de categorie Persoonlijke verzorging van het merk Sleepace heeft EAN 6956116200022. De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Sleepace in de categorie Persoonlijke verzorging.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Sleepace bloeddrukmeter RESTON SLEEP TRACKER 6956116200022