Silk'n gezichtsverzorging SkinVivid aanbieding

Bestel bij BCC de Silk'n gezichtsverzorging SkinVivid. Slechts € 59.99 bij BCC. Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen.


Stress, een ongezonde levensstijl en verontreinigingen in de buitenlucht hebben nadelige gevolgen voor onze huid. Zij wordt grauwer, doffer en verliest vocht. Door stress worden spieren bovendien samengetrokken wat resulteert in een strakke gezichtsuitdrukking, waardoor lijnen en rimpels ontstaan. Silk’n SkinVivid is speciaal ontworpen om het gezicht een warme en koude massagebehandeling te geven, waardoor de huid ontspant, ontgift, verjongt en egaler wordt. Dit revitaliseert de huid en helpt zelfs wallen onder de ogen te verminderen. Tevens zorgt het ervoor dat make-up mooier aangebracht kan worden, omdat het de poriën verkleind. De huid gaat weer prachtig stralen en oogt duidelijk gezonder. Gun jouw huid een verrassende transformatie!
Warme massagetherapie
Silk’n SkinVivid is in te stellen in een warmtestand. De ergonomische massagekop wordt hierbij snel aangenaam warm en bereikt een temperatuur van 42°C. Door met het apparaat jouw huid te masseren, ontspant de huid zich. Verklevingen worden los gemasseerd, afvalstoffen worden afgevoerd en de bloedcirculatie wordt verbeterd. De huid krijgt een oppeppende energie toegediend, waardoor zij egaler van kleur wordt. De warmte zorgt er tevens voor dat de opname van verzorgingsproducten, zoals een crème, aanzienlijk wordt verbeterd. Dit betekent dat de actieve voedingsstoffen uit jouw verzorgingsproducten nóg beter hun werking kunnen doen. SkinVivid is ook in te stellen in een warmtestand in combinatie met sonische vibraties. Dit zorgt ervoor dat het apparaat warmte afgeeft, maar tegelijkertijd ook een trillende beweging maakt. De sonische vibraties versterken het effect van de warmte op de huid.  
Koude massagetherapie
Bij een oudere huid is het spierweefsel verzwakt. Lijnen en rimpels ontstaan en maken het gezicht minder fraai. Een gezichtsmassage kan helpen het ouderdomsproces te vertragen, doordat de spieren worden aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De koude stand van Silk’n SkinVivid met een temperatuur van 6°C is speciaal ontwikkeld om de verslapte huid te verjongen en te egaliseren. Deze stand is niet alleen bedacht om rimpels en lijnen te vervagen, maar ook om wallen onder de ogen mee te verminderen. Tevens worden grove poriën verkleind, waardoor de huid egaler wordt en make-up mooier aangebracht kan worden. De koude stand is bovendien een welkome oplossing bij hoofdpijn en spierspanning. Óók deze stand kan je instellen in combinatie met sonische vibraties. De trillingen versterken het effect van de kou die wordt afgegeven op de huid.

Dit product uit de categorie Persoonlijke verzorging van het merk Silk'n heeft EAN 8712856052691. De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Silk'n in de categorie Persoonlijke verzorging.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Silk'n gezichtsverzorging SkinVivid 8712856052691