Siemens gaskookplaat (inbouw) EP6A6PC20N aanbieding

Bestel bij BCC de Siemens gaskookplaat (inbouw) EP6A6PC20N. Slechts € 437.00 bij BCC. Maar kijk ook eens hier bij Coolblue voor aanbiedingen.

De Siemens EP6A6PC20N gaskookplaat is strak vormgegeven en gemaakt van hoogwaardige materialen. Met deze gaskookplaat kun je de vlamintensiteit per gaspit op veel verschillende standen reguleren. Dit zorgt voor een optimale garing van je gerechten, ook bij de meest ingewikkelde bereidingen. Deze energiezuinige gaskookplaat is bovendien gemakkelijk hygiënisch te reinigen.
Een hoge capaciteit en een solide uitvoering
Als je voor je nieuwe inbouwkeuken op zoek bent naar een grote en duurzame gaspitten, dan is de Siemens EP6A6PC20N gaskookplaat een uitstekende keuze. Je hebt de beschikking over vier gasbranders. De grootste gasbrander heeft een vermogen van 3000 W en de kleinste sudderbrander levert je 1000 W vermogen. De twee andere gaspitten hebben elk een vermogen van 1750 W. Het oppervlak van de Siemens EP6A6PC20N gaskookplaat is gemaakt van donkergekleurd en gehard glas. Dit materiaal is duurzaam, krasvast en hittebestendig. Elke gaspit heeft een mooi vormgegeven pannendrager van solide gietijzer van eerste kwaliteit. Van deze gaskookplaat ga je vele jaren elke dag plezier hebben.
Gemakkelijk te reinigen en te reguleren
Het veiligheidsglas van de Siemens EP6A6PC20N gaskookplaat is snel en goed te reinigen. Wacht tot je gaskookplaat voldoende is afgekoeld en neem na het koken je fornuis af met een nat doekje en zeep en binnen enkele minuten glanst hij weer als voorheen. De gietijzeren pannendragers, vlamverdelers en branderdeksels zijn gemakkelijk uit te nemen en kunnen zonder problemen met de hand of in de afwasmachine worden gereinigd. Deze gaskookplaat is uitgerust met stepFlame-technologie. Dit maakt het mogelijk om elke gasbrander zeer nauwkeurig in negen vermogensniveaus te reguleren. Zo kun je van minuut tot minuut de juiste mate van verwarming uitzoeken, zodat je gerechten optimaal garen. Het bereiden van een diner op topchefniveau ligt met de Siemens EP6A6PC20N gaskookplaat binnen handbereik.
Veilig en efficiënt
Door zijn hoge vermogen en zijn zeer nauwkeurige regelmogelijkheden gaat je Siemens EP6A6PC20N gaskookplaat op de meest efficiënte manier om met gas en energie. Dat zul je op een positieve manier merken als je de afrekening van je gasleverancier ziet. Bij oude fornuizen is het altijd belangrijk om te kijken of je gas niet per ongeluk aan staat als je niet aan het koken bent. Bij deze Siemens EP6A6PC20N gaskookplaat loop je geen enkel risico. Is er geen vlam, dan stroomt er ook geen gas. Wel zo veilig in een huishouden met kleine kinderen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Siemens in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.