Seagate Expansion Desktop 4TB USB3.0 aanbieding

Bestel bij BCC de Seagate Expansion Desktop 4TB USB3.0. Slechts € 99.95 bij BCC. Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen.


Eenvoudige opslaguitbreiding De Seagate® Expansion externe harde schijf biedt een gebruiksvriendelijke oplossing als u de opslagcapaciteit van uw computer direct wilt uitbreiden. – Kant-en-klare opslagfunctionaliteit met slepen en neerzetten – Snelle bestandsoverdracht met USB 3.0-connectiviteit Gebruiksvriendelijke oplossing voor externe opslag. U kunt de Expansion externe harde schijf eenvoudig installeren door twee kabels aan te sluiten. Binnen enkele seconden na het uitpakken van de doos, kunt u beginnen met opslaan van uw digitale bestanden naar deze harde schijf. Installeert binnen seconden. Kenmerken van de Seagate® Expansion® externe harde schijf zoals deze maken het eenvoudig om deze schijf binnen enkele seconden na verwijdering uit de doos te gebruiken: – Sluit simpelweg de meegeleverde stroom- en USB-kabel aan – Het Windows-besturingssysteem herkent automatisch de harde schijf; er is geen software nodig voor de installatie en er hoeft niets geconfigureerd te worden. – Sleep bestanden en zet ze neer om ze op te slaan op de Expansion externe harde schijf – De ingebouwde functie voor energiebeheer zorgt automatisch voor de meest energiezuinige werking

Dit product uit de categorie Computer van het merk Seagate heeft EAN 7636490063558. De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Seagate in de categorie Computer.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Seagate Expansion Desktop 4TB USB3.0 7636490063558