Samsung QuickDrive washmachine WW90M642OPW/EN aanbieding

Bestel bij BCC de Samsung QuickDrive washmachine WW90M642OPW/EN. Slechts € 999.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De Samsung QuickDrive wasmachine WW90M642OPW/EN is razendsnel en zuinig
Met de Samsung QuickDrive wasmachine WW90M642OPW/EN was je razendsnel terwijl je zo min mogelijk energie verbruikt. Deze wasmachine zorgt dat vuil sneller loslaat en houdt ook je trommel grondig schoon. Het AddWash-deurtje gaat je veel gemak geven.
Innovaties voor een beter wasresultaat
Je bent een wasje aan het draaien en opeens vind je op de grond nog twee linkersokken waarvan de exemplaren voor je rechtervoet al in de machine zitten. Dat is lastig, maar niet met deze Samsung QuickDrive wasmachine WW90M642OPW/EN. Je opent snel het AddWash-deurtje en je voegt ze toe aan je was. Zo is de kans dat je iets kwijtraakt veel minder groot. Deze Samsung wasmachine kan 9 kg was aan en door zijn EcoBubble-technologie wordt je wasmiddel omgezet in schuim dat snel en diep in alle vezels doordringt. Hierdoor week je vuil veel sneller en effectiever los. Dit geeft een zeer goed wasresultaat.
Hygiënisch en extra snel
Voor hardnekkig vuil gebruik je de BubbleSoak-stand, speciaal ontwikkeld voor de moeilijkste vlekken die je normaal nooit meer zou kunnen verwijderen. Om een hygiënisch en schoon wasresultaat te krijgen, is het belangrijk dat je ook je trommel regelmatig reinigt. De Samsung QuickDrive wasmachine WW90M642OPW/EN heeft een speciale Eco Drum Clean + optie. Hiermee hou je de rubberen rand van je trommel brandschoon en wordt tot wel 99 % van alle micro-organismen in je wasmachine verwijderd. De kans op irritaties en vervelende geurtjes vermindert hierdoor enorm. Deze wasmachine heeft een speciale Q-Drum trommel met onafhankelijk bewegende achterplaat. Deze trommel zorgt voor dynamische wasbewegingen, waardoor je in een kortere tijd een uitstekend wasresultaat krijgt. Kies je voor de QuickDrive-stand, dan kan de tijd van je wasprogramma gehalveerd worden en bespaar je 20% energie.
Bespaar op je energierekening met deze duurzame wasmachine
De Digital Inverter motor zorgt voor een geluidsniveau van slechts 49 dB, wat echt stil is. De gepatenteerde verwarmingselementen hebben een speciale coating die kalkvorming tegengaan. Tezamen levert dit een bijzonder duurzame machine op. Daarbij gebruikt de Samsung QuickDrive wasmachine WW90M642OPW/EN op jaarbasis slechts 130 kWu. Hij krijgt daarom een plek in de allerzuinigste klasse, A+++ en is daarmee 60% energiezuiniger dan een vergelijkbare wasmachine uit de A-klasse.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Samsung in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.