Samsung afzuigkap NK24N5703BS/UR Outlet aanbieding

Bestel bij BCC de Samsung afzuigkap NK24N5703BS/UR Outlet. Slechts € 499.00 bij BCC. Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen.


Geniet van het ultieme gemak wanneer jouw afzuigkap automatisch wordt ingeschakeld zodra je begint te koken, wat zorgt voor een aangename en gezonde kookomgeving. Auto Connectivity verbindt de kookplaat en de afzuigkap draadloos met elkaar voor een gecombineerde controle, zodat je ze onmiddellijk samen aan en uit kunt schakelen voor meer gemoedsrust.
Vermogensventilatiesysteem
Zorg voor een comfortabele en gezonde kookomgeving met goede ventilatie. Een vrijwel geruisloos Power Ventilation System verfrist de lucht in een handomdraai. Met behulp van de Booster heeft het een verbazingwekkende zuigcapaciteit van 722 kubieke meter per uur. Zo wordt stoom, dampen en geuren zeer snel en geruisloos afgevoerd.
LED-licht
Geef jouw keuken een luxueuze uitstraling en zie wat je kookt gemakkelijker met een briljante LED-verlichting. Het verspreidt het licht gelijkmatig over het gehele kookveld. Je kunt de helderheid regelen en de dimfunctie gebruiken voor maximaal comfort. LED-verlichting verbruikt ook veel minder energie en gaat veel langer mee.
Touch Control
Geniet van een veel eenvoudigere bediening met een Full Touch Display. Het heldere LED-paneel is duidelijk en gemakkelijk af te lezen en heeft dezelfde intuïtieve touchscreenbediening als een smartphone. Je kunt de instellingen snel aanpassen met een zachte aanraking en de stijlvolle en exclusieve uitstraling zal jouw keuken verrijken.
Wasbaar aluminium filter
Zorg ervoor dat jouw kap langer een krachtige ventilatieprestatie levert. Een duurzaam en gemakkelijk te onderhouden aluminium filter vangt olie en stof op voordat het de motor verstopt of de luchtstroom belemmert. Het hoeft slechts om de 3-4 weken gereinigd te worden. En het is afwasbaar en klein genoeg om in de vaatwasser te gaan.

Dit product uit de categorie Inbouw apparatuur van het merk Samsung heeft EAN . De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is 3-4 dagen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Samsung in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Samsung afzuigkap NK24N5703BS/UR Outlet