Samsung AddWash wasmachine WW12K8402OW/EN aanbieding

Bestel bij BCC de Samsung AddWash wasmachine WW12K8402OW/EN. Slechts € 799.00 via BCC.nl.

“De Samsung WW12K8402OW/EN is de perfecte wasmachine voor grote gezinnen die houden van praktisch gemak en efficiëntie. Voeg eenvoudig was toe tijdens het wasprogramma en controleer het wasproces op afstand met Smart Control.
Grote wascapaciteit en krachtig resultaat
Met een wascapaciteit van 12 kilo was je met deze wasmachine een enorme berg wasgoed in één keer. Zeer praktisch voor grote gezinnen met veel kleine kinderen die een ster zijn in het vervuilen van hun kleding. Daarnaast is deze machine voorzien van AddWash zodat je ook na de start van het wasprogramma eenvoudig wasgoed kunt toevoegen. Met Smart Control houd je het wasproces via de app op afstand in de gaten. Ondanks de extreme capaciteit hoef je met de energieklasse A+++ niet bang te zijn voor een hoge energierekening!
AddWash maakt het leven gemakkelijk
Met het extra deurtje in deze wasmachine kun je eenvoudig wasgoed toevoegen wanneer het wasprogramma al is begonnen. Dat is niet alleen handig als je een kledingstuk bent vergeten. Je kunt wasgoed ook doelbewust later toevoegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lichtvuil shirtje dat je korter wilt laten wassen of een handgewassen item dat je alleen even samen met de rest wilt laten centrifugeren.
Grondig en snel wassen
Deze Samsung wasmachine is uitgerust met diverse technologieën die ervoor zorgen dat het wasgoed grondig wordt gewassen. Daarnaast kun je kiezen voor een wasprogramma dat binnen een uur is afgerond. Met EcoBubble dringt het wasmiddel door tot diep in de vezels zodat kleding zelfs op lage temperatuur schoon wordt. De Super Speed-functie gebruik je om je wasgoed binnen een uur schoon te krijgen.
Houd het wasproces in de gaten met Smart Control
Met Smart Control kun je het wasproces nauwlettend in de gaten houden op je smartphone. Via de app kun je het wasprogramma starten of pauzeren en de resterende wastijd en meldingen aflezen. Deze Samsung wasmachine is voor grote huishoudens die hun was efficiënt, energiezuinig en praktisch willen organiseren.”

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van SAMSUNG in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.