Saeco PicoBaristo espresso apparaat SM5479/10 aanbieding

Bestel bij BCC de Saeco PicoBaristo espresso apparaat SM5479/10. Slechts € 599.00 bij BCC. Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen.


De PicoBaristo is een compact espressoapparaat die verrast met al zijn koffievariaties. Met één druk op de knop kan je via het display jouw favoriete kop koffie zetten. Dankzij het AquaClean-filter geniet je van maximaal 5000 koppen voor je het apparaat hoeft te ontkalken, gemakkelijk en onderhoudsarm.
Duurzame keramische molens
De koffiemolens zijn gemaakt van speciaal keramiek welke heel hard en precies malen. De verse bonen worden gemalen zonder gevaar van oververhitting. Zo komen de beste smaken en aroma's terecht in jouw koffie. Met de keramische molens zet je tot wel 20.000 koppen overheerlijke koffie.
Geavanceerd display
Het geavanceerde display toont je alle relevante informatie voor eenvoudige interactie met jouw machine en optimale prestaties. De combinaties van pictogrammen en tekst begeleiden je door alle mogelijke instelopties en belangrijke onderhoudsfuncties.
AquaClean-filter
Het Aqua-clean filter verbetert de kwalitiet van de koffie door het water grondig te filteren. Hierdoor worden ook de leidingen in het apparaat beschermd tegen kalkvorming  Ook wordt hierdoor kalkvorming in de waterleiding van jouw koffiezetapparaat voorkomen: zet tot 5.000 koppen zonder te ontkalken door het filter regelmatig te vervangen.
Automatisch reinigen & begeleid ontkalken
Het koffiedoorloopsysteem wordt automatisch gereinigd met water iedere keer als je het apparaat in- of uitschakelt. Hierdoor kan je altijd genieten van verse koffie met een heerlijke smaak. Regelmatig ontkalken verlengt de levensduur van jouw espressomachine. Deze machine geeft een signaal wanneer de machine moet worden ontkalkt. Berichten op het scherm geven aan wat je moet doen.
Pas jouw koffie naar jouw smaak aan
Deze volautomatische machine biedt een overvloed aan heerlijke opties om jouw drankje aan jouw smaak aan te passen. Je kunt eenvoudig de hoeveelheid, sterkte en temperatuur voor elke drank personaliseren en opslaan. Voel je vrij om te experimenteren en bedenk heerlijke drankjes!
Hoge capaciteit en compact design
Geniet van meer ruimte en langere tijd zonder bijvullen dankzij het bonen- en waterreservoir, en de koffiediklade met hoge capaciteit in een uiterst compact ontwerp. Deze slimme, volautomatische machine biedt optimaal gebruiksgemak, eersteklas prestaties en grote capaciteit dankzij een waterreservoir, een bonenreservoir en een koffierestenbakje.
Geïntegreerde melkbeker
Geniet van superromige cappuccino en latte macchiato op de perfecte temperatuur, op de meest eenvoudige manier. Giet gewoon melk in de beker, sluit deze aan op de machine en kies jouw gewenste drank. Of het nu een cappuccino of opgeschuimde melk is, jouw drank wordt binnen seconden geserveerd, met een melkstroom zonder spatten en op de perfecte temperatuur.

Dit product uit de categorie Keuken van het merk Saeco heeft EAN 8710103854661. De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Saeco in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Saeco PicoBaristo espresso apparaat SM5479/10 8710103854661