Ring Chime aanbieding

Bestel bij BCC de Ring Chime. Slechts € 34.95 bij BCC. Maar kijk ook eens hier bij Coolblue voor aanbiedingen.

Ring Chime
Chime maakt verbinding met al jouw Ringapparaten en versterkt de Ring-meldingen. Sluit Chime gewoon aan op een standaard stopcontact en op jouw Wi-Fi-toestel thuis en je ontvangt Ring notificaties in elke kamer van uw huis – zelfs als u niet in de buurt van uw telefoon bent.
Overal meldingen
De Ring Chime zorgt ervoor dat ongeacht in welke ruimte je zit, de meldingen nog steeds te horen zijn zolang de Chime in het stopcontact zit. Op deze manier ben je voor de meldingen niet langer afhankelijk van je notificaties op jouw telefoon, tablet of computer, maar wordt je door een geluidssignaal snel op de hoogte gebracht van activiteiten rondom jouw huis.
Wordt geleverd met meerdere waarschuwingstonen, zodat je jouw favoriet kunt selecteren.
Eenvoudig het volume van de meldingen regelen met de gratis Ring app.
Gebruik de modus Niet storen om wat rust en stilte te krijgen.
Stekkers in elk standaard stopcontact.
Voor het aansluiten van een onbeperkt aantal Ring Video Doorbells, Ring Security Camera's en Ring Chimes.
Wi-Fi-verbinding vereist.
Compatibel met iOS-, Android-, Mac- en Windows 10-apparaten.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Ring in de categorie Smart Home.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.