Razer muis Mamba Elite aanbieding

Bestel bij BCC de Razer muis Mamba Elite. Slechts € 95.99 bij BCC. Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen.


De Razer Mamba Elite is de iconische gamemuis. Met indrukwekkende 20 lichtzones, functies die zijn gebouwd voor de beste gaming prestaties en bovendien verpakt in een ergonomisch design.
Opvallende kleuren
De Razer Mamba Elite heeft uitgebreide verlichtingszones langs elke kant, die jouw gameplay perfect verlichten. Kies ervoor om in-game acties te versterken met verlichtingswaarschuwingen, of verken geanimeerde lichteffecten om je instellingen persoonlijker te maken – allemaal aanpasbaar met Razer Synapse 3. Je kunt ook elke verlichtingszone afzonderlijk programmeren in Chroma Studio.
Snel en nauwkeurig
Met de Razer 5G Advanced Optical Sensor met echte 16.000 DPI, ervaar je een nieuwe standaard van precisie en snelheid. Met een resolutie nauwkeurigheid van 99,4 procent blijf je zelfs tijdens intense actie op koers. Configureer daarnaast elke knop, inclusief een scrollwiel met kantelklik.
Geavanceerde ergonomie
Speel urenlang met minder druk op je handpalm en vingers bij het bedienen van knoppen en elimineer onnodige vingerdraaipunten.
Hybride On-Board geheugen en cloudopslag
Configureer knoppen, wijs macro's toe en sla automatisch al jouw profielconfiguraties op in de Cloud. En als je een computer gaat gebruiken zonder internet of Razer Synapse 3 geïnstalleerd, sla je tot 5 profielen op in het ingebouwde geheugen en heb je overal direct toegang tot die profielen.
Tot 50 miljoen klikken
Uitgerust met Razer mechanische muisschakelaars die samen met Omron zijn ontwikkeld, hebben ze een duurzaamheid van maximaal 50 miljoen klikken.

Dit product uit de categorie Computer van het merk Razer heeft EAN 8886419332565. De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Razer in de categorie Computer.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Razer muis Mamba Elite 8886419332565