Proline rijstkoker RC180PRO aanbieding

Bestel bij BCC de Proline rijstkoker RC180PRO. Slechts € 34.95 bij BCC.

De automatische Proline RC180PRO rijstkoker garandeert elke keer weer een perfect kookresultaat! Hij heeft een capaciteit van 1,8 liter (bakinhoud: 5L) en een vermogen van 700 Watt.
Automatisch koken
Geen toezicht meer nodig, want het warm houden gaat automatisch. Aan het einde van het kookproces detecteert het fornuis de totale absorptie van water en schakelt het automatisch over op de warmhoudfunctie.
Praktisch
Zelfs als er automatisch wordt gekookt, kun je via het glasvenster het koken op elk moment regelen. Geniet van het volledige gebruiksgemak met slechts één bedieningsknop. Je kunt ook variëren met de uitwendige stoommandje, waarmee je tegelijkertijd groenten, gevogelte of vis kunt koken voor een gezonde maaltijd. Voor eenvoudig onderhoud is de bak met antiaanbaklaag afneembaar. Het wordt geleverd met een stoommandje, een lepel en een maatglas.

Dit product uit de categorie Keuken van het merk Proline heeft EAN 3615993661779. De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Proline in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Proline rijstkoker RC180PRO 3615993661779

Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen: