Proline LED TV L2440HD aanbieding

Bestel bij BCC de Proline LED TV L2440HD. Slechts € 119.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Proline L2440HD HDTV-techniek
Deze L2440HD TV van Proline is uitgerust met HDTV-techniek. De TV garandeert maximale resolutie om bijvoorbeeld films in Bluray-kwaliteit, of digitale TV-kanalen in high definition te kunnen bekijken. Dankzij de technologie van dit scherm heeft het beeld een betere verversingsfrequentie waardoor de TV een scherper beeld biedt, ook tijdens snelle bewegingen.
Edge LED-technologie
Dankzij de Edge LED-technologie, wordt het beeld van de Proline L2440HD TV verlicht door LED's die aan de rand van het scherm worden geplaatst. Hierdoor is de TV zeer dun en verbruikt hij maar weinig energie. De L2440HD kan dan ook in de energieklasse A+ worden geplaatst.
Veelzijdige TV
Deze Proline L2440HD TV is uitgerust met een HDMI-poort voor het aansluiten van een DVD-speler of HD-gameconsole. Via de USB multimedia-poort kun je een USB-stick of harde schrijf aansluiten om naar muziek te luisteren of foto’s en video’s te bekijken. Dankzij de VGA PC ingang kan de L2440HD ook als computermonitor worden gebruikt.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Proline in de categorie Beeld en geluid.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.