Philips S9000 Prestige scheerapparaat SP9860/13 aanbieding

Bestel bij BCC de Philips S9000 Prestige scheerapparaat SP9860/13. Slechts € 349.99 bij BCC. Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen.


Het beste Philips scheerapparaat
De Philips S9000 Prestige is het allerbeste scheerapparaat dat Philips in huis heeft. Iedere haar, lang of kort, wordt afzonderlijk afgesneden voor een optimaal glad resultaat. Het scheerapparaat glijdt comfortabel over je huid, met als resultaat ultieme gladheid die je voelt.
Zelfs een 7 dagen baard moeiteloos glad
De S9000 prestige scheert zelfs een baard van 7 dagen moeiteloos weg. Een speciale sensor controleert de haardikte 15 keer per seconde en past het scheersysteem hierop automatisch aan. De nieuwe rondere en bredere openingen pakken meer haren per keer zodat er minder bewegingen nodig zijn en irritatie wordt voorkomen.
Snel en eenvoudig draadloos opladen
Leg het scheerapparaat neer op de Qi-oplaadpad en het opladen is begonnen. Nooit meer zo'n lelijke oplader in de badkamer, vanaf nu is de oplader juist een eyecatcher. Goed om te weten: draadloos oplaadbare modellen uit de S9000 Prestige-range zijn enkel draadloos oplaadbaar. De oplaadpad is ook voor andere apparaten te gebruiken.
Jij bepaalt
Scheer zoals jij het wilt, droog, nat of met schuim. Je kunt de S9000 is zelfs onder de douche gebruiken en eenvoudig onder de kraan afspoelen. Kies daarnaast uit drie comfortstanden: voor de gevoelige huid, de normale scheerstand of fast voor een extra snelle scheerbeurt. Zo kun je precies zo scheren als jij wilt.
Premium opbergetui
De meegeleverde etui beschermt het scheerapparaat, de accessoires én de Qi charging pad, ideaal als je hem buiten de deur wilt gebruiken of op vakantie meeneemt.

Dit product uit de categorie Persoonlijke verzorging van het merk Philips heeft EAN 8710103867722. De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Philips in de categorie Persoonlijke verzorging.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Philips S9000 Prestige scheerapparaat SP9860/13 8710103867722