Philips Performer compact stofzuiger FC8371/09 aanbieding

Bestel bij BCC de Philips Performer compact stofzuiger FC8371/09. Slechts € 109.99 bij BCC. Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen.


Deze super compacte Philips Performer-stofzuiger heeft de hoogste reinigingsklasse op harde vloeren, klasse A. Hierdoor wordt je huis snel hygiënisch schoon, 100% van het stof wordt opgenomen. De AirflowMax-technologie zorgt voor langer behoud van een optimale zuigkracht. Het 3-in-1 mondstuk verwijdert stof efficiënt van alle oppervlakken. Met speciaal mondstuk voor harde vloeren.
Altijd optimale zuigkracht
De Philips FC8371/09 zorgt dat er een optimaal behoud is van zuigkracht zodat je het maximale haalt uit de stofzuiger en de stofzak. Door een uniek ontwerp van de stofkamer wordt de stofzak gelijkmatig uitgevouwen waardoor deze optimaal benut kan worden. De geavanceerde vezelstructuren in de stofzak, absorberen stof zonder dat de poriën verstopt raken. Hierdoor gaat er nooit zuigkracht verloren.
Effectief mondstuk 
Het beste Philips mondstuk voert drie handelingen tegelijkertijd uit voor een optimaal resultaat.
De speciaal ontworpen zoolplaat opent het tapijt zodat zelfs de diepste plekken bereikt worden.
Grotere stukken stof of kruimels worden aan de voorkant opgezogen.
De zijborstels vegen het stof dicht langs meubels en muren op.
Accessoires altijd bij de hand
Je hoef nooit meer te zoeken naar de accessoires van jouw apparaat, deze zitten namelijk al geïntegreerd in de stofzuiger. Het spleetmondstuk voor kieren zit in de stofzuiger en de zachte borstel voor meubels en textiel zit in het handvat. Altijd klaar om direct te gebruiken. De ActiveLock-koppelingen maken het super eenvoudig om andere mondstukken aan te sluiten, klik erin en ze zitten gelijk vast.
Luchtfilter voor fijnstof
Het is natuurlijk ook belangrijk dat de lucht die uit het apparaat geblazen wordt schoon is. Gelukkig vangt het luchtfilter alle fijnstof op voor een stofvrij huis en schone, gezonde lucht.
Stofzakken die tot 50% langer meegaan
De S-bag Classic Long Performance synthetische stofzak van Philips is ontwikkeld voor langdurige stofzuigerprestaties, oftewel hoge zuigkracht en maximale filtratie tot het moment waarop de stofzak vol is en kan worden weggegooid.

Dit product uit de categorie Huishouden van het merk Philips heeft EAN 8710103733942. De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Philips in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Philips Performer compact stofzuiger FC8371/09 8710103733942