Philips Multigroom Series MG3740/15 aanbieding

Bestel bij BCC de Philips Multigroom Series MG3740/15. Slechts € 28.92 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Alles-in-één trimmer
Een perfecte trim, keer op keer. De stalen mesjes schuiven licht ten opzichte van elkaar en slijpen zichzelf als ze worden gebruikt. Hierdoor zijn de messen na 3 jaar gebruik nog net zo scherp als op dag 1.
Acht redenen waarom dit jouw perfecte verzorgingsset voor je gezicht en haar kan worden:
Trim en stylet jouw gezicht en haar met 9 hulpstukken; Gebruik de trimmer zonder dat je een kam hoeft schoon te maken, teken scherpe lijnen af langs de randen van uw baard, nek en haarlijn. De zelfslijpende mesjes van de trimmer blijven zelfs na 3 jaar gebruik nog net zo scherp als op dag 1.
Trimmer definieert de randen van de baard om jouw look af te maken; gebruik de trimmer zonder dat je een kam hoeft schoon te maken, teken scherpe lijnen af langs de randen van jouw baard, nek en haarlijn. De zelfslijpende mesjes van de trimmer blijven zelfs na 3 jaar gebruik nog net zo scherp als op dag 1.
Metalen precisietrimmer definieert de randen van jouw baard of sik; creëer fijne lijntjes, contouren en details om jouw stijl te definiëren of te veranderen.
Neustrimmer verwijdert voorzichtig ongewenst neus- en oorhaar; werwijder ongewenst neus- en oorhaar, gemakkelijk en op een aangename manier.
JIj krijgt 6 kammen om jouw gezicht en haar te trimmen; 2 stoppelbaardkammen (1,2 mm), 1 instelbare baardkam (3 tot 7 mm) en 3 haarkammen (9, 12, 16 mm).
Gebruikstijd: tot 60 minuten snoerloos gebruik per oplaadbeurt; na 16 uur opladen kunt u het apparaat 60 minuten lang snoerloos gebruiken.
Afspoelbare opzetstukken voor eenvoudig schoonmaken; je hoeft de mesjes en kammen alleen los te maken en af te spoelen onder de kraan om ze goed schoon te maken.
Opbergetui voor eenvoudig opbergen en meenemen; gebruik het handige etui voor opbergen of voor onderweg. Het bewaart en beschermt jouw trimmer en alle hulpstukken wanneer je onderweg bent.
Minder onbelangrijk:
3 jaar garantie en geschikt voor alle voltages
Op deze Philips-trimmer krijg je 3 jaar garantie. Onze verzorgingsproducten zijn ontwikkeld voor duurzaamheid en ontworpen voor een betrouwbare werking, keer op keer. De onderdelen van deze trimmer hebben nooit olie nodig, en de batterij is compatibel met alle voltages, wereldwijd.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Philips in de categorie Persoonlijke verzorging.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.