MW sleeve MacBook Air 13 inch (Grijs) aanbieding

Bestel bij BCC de MW sleeve MacBook Air 13 inch (Grijs). Slechts € 24.95 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Deze beschermende hoes met polyurethaan-geheugenschuim absorbeert schokken en vermindert het risico op beschadiging van je MacBook Air 13″. Dankzij het ultradunne en perfect passende ontwerp, ongeacht de grootte van je apparaat, vind je de perfecte hoes zodat je je Apple laptop gemakkelijk kunt meenemen. De zachte binnenvoering voorkomt dat er krassen op je Apple laptop in de hoes komen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van MW in de categorie Computer.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.