Mafia Definitive Edition PS4 aanbieding

Bestel bij BCC de Mafia Definitive Edition PS4. Slechts € 39.99 bij BCC. Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen.


Deel 1 van de Mafia-serie, gesitueerd in Lost Heaven, Illinois, in de jaren 1930.
Werk tijdens de Amerikaanse drooglegging bij de maffia in een game die compleet opnieuw is ontworpen. Na per ongeluk in aanraking te zijn gekomen met de maffia belandt taxichauffeur Tommy Angelo met tegenzin in de mafiawereld. Eerst voelt hij zich ongemakkelijk bij de Salieri-familie, maar dan lonkt het grote geld…
Een speelbare maffiafilm:
Kruip in de huid van een gangster die tijdens de drooglegging carrière maakt bij de maffia.
Lost Heaven, Illinois:
Een tot in detail nagemaakte stad in de jaren 1930, waarin je in aanraking komt met interbellumarchitectuur, auto's en cultuur.
Een klassieker onder handen genomen:
Nog meer verhaal, gameplay en originele muziek. Dit is Mafia zoals je je de game herinnert plus nog zo veel meer.
Als je Mafia: Definitive Edition bezit, ontgrendel je Tommy's pak en taxi in de Definitive Editions van Mafia III en Mafia III.

Dit product uit de categorie Computer van het merk Take Two heeft EAN 5026555428200. De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is 2-4 weken.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Take Two in de categorie Computer.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Mafia Definitive Edition PS4 5026555428200