Logitech raambevestiging voor Circle 2-camera aanbieding

Bestel bij BCC de Logitech raambevestiging voor Circle 2-camera. Slechts € 39.99 bij BCC. Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen.


Zie van binnenshuis wat er buiten gebeurt met de Logitech Circle 2 raambevestiging
Zie van binnenshuis wat er buiten gebeurt. Bevestig de raambevestiging op de Logitech Circle 2-camera en plaats deze op een ruit om naar buiten te kijken. Houd de voordeur en oprit in de gaten of bekijk de achtertuin van binnenshuis. Zet de mobiele Circle-app in de raammodus voor nachtzicht. In deze modus worden fel licht en weerspiegeling geëlimineerd. Dankzij de kleine zuignapring en unieke in-app-modus hoef je verder niets te doen.

Dit product uit de categorie Smart Home van het merk Logitech heeft EAN 5099206073265. De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Logitech in de categorie Smart Home.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Logitech raambevestiging voor Circle 2-camera 5099206073265