Liebherr vrieskast GNP 3013-22 Outlet aanbieding

Bestel bij BCC de Liebherr vrieskast GNP 3013-22 Outlet. Slechts € 799.00 bij BCC. Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen.


Heb jij meer vriesruimte nodig dan alleen een vriesvak in je koelkast? Dan is de Liebherr vrieskast GNP 3013-22 misschien wel wat je zoekt. De vrieskast van Liebherr heeft een nettocapaciteit van 257 liter. De vriesruimte is verdeeld over 8 transparante vakken, zodat je snel kan vinden wat je zoekt. Omdat de Liebherr vriezer een vrijstaand model is, plaats je hem eenvoudig in je keuken, garage of waar je hem ook maar hebben wilt. 
Altijd genoeg vriesruimte
In de ruime Liebherr vrieskast GNP 3013-22 kun je met gemak al je boodschappen kwijt. Omdat de Liebherr vrieskast zoveel vriesruimte biedt, is hij ook geschikt voor de horeca. Vaak moet je je vriezer om de paar maanden ontdooien om het ijs aan de wanden te smelten. Met de Liebherr vrieskast GNP 3013-22 is dit niet nodig. De vriezer is voorzien van No-Frost technologie, wat betekent dat er geen ijsvorming ontstaat in de vriezer. Als je meerdere producten tegelijk in wil vriezer, kun je kiezen voor de optie supervriezen. Met deze optie daalt de temperatuur naar -32 graden, waardoor alles extra snel bevroren wordt en er geen vitaminen of smaak verloren gaan. 
Voordelen van de Liebherr vrieskast GNP 3013-22 op een rij
257 liter vriesruimte
Transparante lades
Supervriezen voor extra snel invriezen van je producten
No-Frost technologie
8 uitneembare plateaus voor flexibele indeling
Vrijstaand model
Zuinig met energielabel A++
Zuinig producten invriezen
De Liebherr vrieskast GNP 3013-22 heeft energielabel A++ wat betekent dat het een zuinig apparaat is. De temperatuur van de vriezer is eenvoudig in te stellen en af te lezen op het digitale display. Heb je een grote ijstaart die je in wil vriezen? Geen probleem. De VarioSpace functie zorgt ervoor dat je de vriezer zelf in kan delen hoe jij dat wil. Zo passen al je producten met gemak in de vriezer. Van pizza's tot taarten en van ijs tot ingevroren maaltijden, met de vriezer van Liebherr is er plek voor al je etenswaren.

Dit product uit de categorie Keuken van het merk Liebherr heeft EAN . De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is 3-4 dagen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Liebherr in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Liebherr vrieskast GNP 3013-22 Outlet