Liebherr koelkast (onderbouw) UIK 1510-21 aanbieding

Bestel bij BCC de Liebherr koelkast (onderbouw) UIK 1510-21. Slechts € 899.00 bij BCC. Maar kijk ook eens hier bij Coolblue voor aanbiedingen.

Grote kwaliteit in klein formaat
Een betrouwbare onderbouwkoelkast met een laag energieverbruik en een slimme indeling past in elke keuken, zowel thuis als op kantoor. Kies ook voor de Liebherr onderbouw koelkast UIK 1510-21.
Alarm in de deur
Als je snel even iets uit de koelkast pakt, vergeet je soms de deur dicht te doen of doe je het net te zacht. Op die manier gaat veel energie verloren en wordt het binnenklimaat van je koelkast verstoord, vooral als het een tijdje duurt. De Liebherr onderbouw koelkast UIK 1510-21 waarschuwt je al na 60 seconden met een goed hoorbaar alarm, zodat de deur nooit meer per ongeluk geopend blijft. Bovendien is deze koelkast met een A++ energielabel en zuinige LED-verlichting niet duur in het gebruik. De bediening van de Liebherr onderbouw koelkast UIK 1510-21 met knoppen is duidelijk, en de temperatuur lees je af op een digitaal display. Met deze koelkast haal je een kwaliteitsproduct in huis.
Koelkast op maat
In een nis van 60 centimeter breed en 88 centimeter hoog kun je met de Liebherr onderbouw koelkast UIK 1510-21 maar liefst 135 liter netto koelruimte gebruiken. Dankzij de verstelbare plateaus en de handige Comfort Glassline deurvakken kun je voor elk formaat fles of pak wel een goede plaats vinden. Als je een keer een grote taart koel wil bewaren kun je natuurlijk ook een plateau verwijderen. Dat is ook praktisch als je de glazen plateaus wilt schoonmaken. Met zo'n flexibel interieur kun je dus alle kanten op. Ook als je veel ongekoelde levensmiddelen in de Liebherr onderbouw koelkast UIK 1510-21 doet, kun je rekenen op de hoogwaardige techniek van Liebherr. De automatische SuperCool functie zorgt ervoor dat de temperatuur 12 uur lang op +2 °C wordt gehouden als dat nodig is, en zo blijft je voedsel lang vers. De Liebherr onderbouw koelkast UIK 1510-21 heeft een deur-op-deur inbouwsysteem en verwisselbare deurscharnieren. De deur kan tot een ruime 115 graden worden geopend. Je kunt hem dus in elke hoek inbouwen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Liebherr in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.