LG 4K Ultra HD TV 77W8 aanbieding

Bestel bij BCC de LG 4K Ultra HD TV 77W8. Slechts € 14999.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Minimalistisch design, ultra dun scherm en verbluffend contrast.
De LG OLED 77W8 Signature TV is beeldschoon in zijn eenvoud. Het minimalistische design, ontdaan van alle afleiding, focust op de absolute essentie van televisie: het ultra dunne OLED scherm met perfect zwart en verbluffend contrast.
Wallpaper TV
Het design van de LG OLED 77W8 Signature TV is teruggebracht naar de esentie: een scherm van nog geen 3 mm dik en is daarmee één van de allerdunste tv’s ter wereld. Hierdoor vormt het een perfecte eenheid met de muur en het tilt elk interieur naar een hoger niveau. Het ultra dunne scherm wordt plat aan de muur bevestigd met magneten zonder een spoor van schaduw achter te laten. De bijbehorende Dolby Atmos soundbar zorgt voor een echte bioscoopervaring bij jou thuis.
Perfectie tot in de details
Het Spectral AIR Signature meubel maakt de LG OLED W8 Signature TV nog mooier en biedt de enige elegante oplossing voor de fascinerende Wallpaper OLED TV in combinatie met de bijbehorende Dolby Atmos Soundbar. Het meubel sluit naadloos aan op het tv-scherm en loopt door in één vloeiend design. De brede verbindingskabel tussen tv en soundbar verdwijnt onzichtbaar achter het meubel voor perfecte integratie met de ruimte.
Zwevende illusie
Het design van de LG OLED TV W8 brengt de elegantie van glas samen met de ongeëvenaarde verfijning van de OLED-technologie. Dit zorgt voor een prachtig beeld dat lijkt te zweven in de lucht. LG OLED TV E8 tilt de tv naar een hoger niveau en combineert superieure beeldkwaliteit naadloos met een innovatief ontwerp.
De ultieme kijkervaring
LG OLED TV geeft zwart perfect weer, dit zorgt voor een verbazingwekkend contrast dat diepte aan alle kleuren toevoegd. De α9 Intelligent Processor is het briljante brein van LG OLED TV, het zorgt bij elk beeld voor een hoge helderheid met veel details, levendige kleuren en meer diepte.
Bioscoopervaring bij jou thuis
Met de LG OLED W8 Signature TV en de LG OLED TV E8 creëer je een bioscoopervaring bij jou thuis. Dolby Atmos zorgt voor krachtige, bewegende audio die je overal om je heen ervaart, waardoor de beweging van elk object wordt weergegeven in geluid. Cinema HDR van LG geeft de visie van de filmmaker perfect weer waardoor LG OLED TV echt laat zien wat de filmmaker voor ogen had.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van LG in de categorie Beeld en geluid.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.