Kodak compact camera PRINTOMATIC YELLOW INCL ZINK PAPER VOOR 20 FOTO'S aanbieding

Bestel bij BCC de Kodak compact camera PRINTOMATIC YELLOW INCL ZINK PAPER VOOR 20 FOTO'S. Slechts € 79.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Alles-in-één fotografie
De 10-megapixel Point-and-Shoot PRINTOMATIC Camera drukt kleurenfoto's of zwart-wit foto's direct vanaf de camera af en is daarmee de ideale alles-in-één oplossing voor het direct vastleggen en delen van levendige afdrukken.
 
Afdrukken ter plaatse
De camera produceert 2 x 3 inch (50 x 76 mm) afdrukken op KODAK ZINK-fotopapier. Ze zijn waterbestendig, scheurvast en voorzien van lijm.
Er zijn geen computerverbindingen, inktpatronen of toners nodig.
 
Micro-SD kaart
Met de PRINTOMATIC Camera heb je de mogelijkheid om jouw foto’s ook op te slaan op een Micro-SD kaart. Ideaal voor wanneer je jouw foto’s op een later moment groter uit wilt printen, of als je er meerdere van wil printen.
 
Snel, leuk en gebruiksvriendelijk
Met de snelheid van de camera kunt u een nieuwe foto maken terwijl u de vorige foto afdrukt.
De flitser is ook uitgerust met een lichtsensor die de flitser automatisch inschakelt wanneer er weinig licht is.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Kodak in de categorie Foto en video.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.