JBL portable speaker FLIP 3 (Zwart) aanbieding

Bestel bij BCC de JBL portable speaker FLIP 3 (Zwart). Slechts € 69.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

JBL Flip3
De Flip 3 is veelzijdig, geschikt voor alle weersomstandigheden en maakt muziek onderdeel van je leven, waar je ook bent – thuis, op het strand, op een zonnige ochtend of op een regenachtige avond. Het is een complete, draagbare Bluetooth-luidspreker met verrassend krachtig, kamervullend stereogeluid.
Spatwaterdicht design
De Flip 3 heeft een duurzame, spatwaterdichte afwerking. Maak je dus geen zorgen meer over regen of morsen; je kunt hem zelfs schoonmaken met stromend kraanwater. Dompel hem alleen niet onder. Door de duurzame afwerking en de sterke rubber behuizing kun je er zeker van zijn dat je luidspreker al je avonturen overleeft.
Bluetooth Connectiviteit
Stelt je in staat om draadloos muziek te streamen via elk apparaat dat uitgerust is met Bluetooth. Koppel draadloos maximaal 3 smartphones of tablets met de luidspreker en geniet van verrassend krachtig, kamervullend stereogeluid.
Ingebouwde microfoon
De Flip 3 beschikt ook over een handsfree functie met ruis- en echo-onderdrukking voor heldere telefoongesprekken. Via de ingebouwde microfoon kun je de gesprekken aannemen zonder een beat te missen.
Oplaadbare Batterij
Deze ultra-compacte luidspreker wordt gevoed door een 3000 mAh oplaadbare Lithium-ion batterij die 10 uur speeltijd biedt voor stereo audio van hoge kwaliteit. Hierdoor kun je de Flip 3 gemakkelijk overal mee naar toe nemen en genieten van een langere afspeeltijd.
JBL Connect
Bouw je eigen geluidssysteem door het aansluiten van meerdere JBL Connect luidsprekers om je luisterervaring te optimaliseren.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van JBL in de categorie Beeld en geluid.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.