Inventum combimagnetron MN255C aanbieding

Bestel bij BCC de Inventum combimagnetron MN255C. Slechts € 121.00 via BCC.nl.

Inventum combimagnetron MN255C
De Inventum combimagnetron MN255C heeft 25 liter inhoud en is magnetron, grill en heteluchtoven ineen. 5 magnetronstanden, 4 combinatiestanden. Je bakt taarten, pizza's en ontdooit in no time maaltijden. Met modern design en compacte afmeting.
Voor ieder wat wils
Ben je hobbykok of heb je juist weinig tijd om te koken, de Inventum combimagnetron MN255C past in iedere keuken. Met de ontdooistand heb je in een handomdraai het vlees of vis uit de vriezer ontdooid. De 10 voorgeprogrammeerde kookprogramma's helpen bij de bereiding van o.a. pizza, vlees aardappels, popcorn of pasta. De kookwekker is instelbaar tot 95 minuten.
Culinaire duizendpoot
Met een magnetronvermogen van 900 W en een grillvermogen van 1400 W is culinair gezien alles mogelijk en kun je volop bakken, koken, grillen, ontdooien of opwarmen. Zo kun je bijvoorbeeld bij 270 W de soep of stamppot ontdooien, terwijl je bij 900 W drankjes heet maakt.
Modern design
Het oog wil ook wat. Open je de glazen deur met degelijke handgreep, dan ontdek je de solide binnenkant, gemaakt van eenvoudig te reinigen roestvrij staal, inclusief draaiplateau en ovenrooster. De combimagnetron is slechts 51 cm breed en 31 cm hoog en vindt daarom altijd wel een passend plekje in huis.
Duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing
De Nederlandse gebruiksaanwijzing bij de Inventum combimagnetron MN255C legt snel en duidelijk uit hoe je met meerdere programma's kookt, welk magnetronvermogen bij welke gerechten past, hoe het kinderslot werkt en hoe je bijvoorbeeld de snelstart activeert. In de gebruiksaanwijzing lees je ook hoe je het apparaat het beste reinigt en je vindt er bovendien handige tips om maximaal gebruik te maken van deze absoluut professionele combimagnetron.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Inventum in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.