InStyler haardroger BLU Turbo Ionic aanbieding

Bestel bij BCC de InStyler haardroger BLU Turbo Ionic. Slechts € 44.99 bij BCC. Maar kijk ook eens hier bij Coolblue voor aanbiedingen.

InStyler BLU Turbo Ionic föhn
Deze ionische haardroger van InStyler is gebouwd met een technologisch geavanceerde en hoogefficiënte DC-motor. Het geoptimaliseerde ontwerp maakt de haardroger ultra lichtgewicht en zorgt voor een uiterst krachtige luchtstroom die het haar sneller doet drogen.
De BLU Turbo Ionic haardroger is een doorbraak in de föhntechnologie die het haar tot 2X sneller droogt en vocht vasthoudt voor glad, gezond en glanzend haar. De efficiënte High-Power DC-motor en Turbine Fan zijn uniek gecombineerd om de lichtste en krachtigste droger te leveren. In tegenstelling tot conventionele drogers met 2 snelheidsinstellingen kun je met de BLU Turbo Ionic de luchtstroom regelen en aanpassen om aan jouw persoonlijke droog- en stylingbehoeften te voldoen, terwijl de Ionic Generator het haar van kalmerende ionen voorziet om glad, kroesvrij haar te produceren.
Ultra lichtgewicht
Motor met hoog vermogen
Hoge compressie ventilator
Turbo Ionische schakelaar
Infinity luchtstroomregelaar
Keramische technologie
2 warmte-instellingen
Cool Shot
Stroomkabel van 275 cm
Inbegrepen accessoires: smalle blaasmond en diffuser

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Tommy Teleshopping in de categorie Persoonlijke verzorging.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.