HP all-in-one computer Pavilion 24-r052nd aanbieding

Bestel bij BCC de HP all-in-one computer Pavilion 24-r052nd. Slechts € 1199.00 via BCC.nl.

HP Pavilion All inOne – 24-r052nd
De Pavilion All-in-One is entertainmentgigant en productiviteitskrachtpatser in één en is helemaal klaar om te doen wat jij wilt. Van het scherm van rand tot rand tot het schitterende moderne design, op een pc die er goed uitziet en fantastisch werkt kun je alles doen, van het streamen van favoriete programma's tot het ontdekken van nieuwe recepten.
Minimalistisch design. Maximale expressie
De Pavilion All-in-One is ontworpen als perfecte combinatie van vorm en functie die in elke omgeving past: het platte, moderne model heeft maar een klein plekje nodig en het schuifje voor de cameralens beschermt de privacy van je gezin.
Meer zien. Meer doen
Met de nieuwste Intel®-processors, veel opslagruimte en een AMD Radeon grafische kaart gaat alles moeiteloos, van het uploaden van foto's tot het plannen van de vakantie: de mogelijkheden zijn eindeloos.
Een entertainmentsensatie
Geniet van een geweldige entertainmentervaring. Elke stream, videochat en foto oogt en klinkt mooier op het FHD IPS-scherm van rand tot rand[1] en de met stof beklede luidsprekers die door B&O PLAY zijn afgestemd.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van HP in de categorie Computer.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.