Gigaset DECT telefoon CL390A (Wit) aanbieding

Bestel bij BCC de Gigaset DECT telefoon CL390A (Wit). Slechts € 49.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

DECT telefoon voor gemakkelijk gebruik. Het telefoonboek heeft ruimte voor 150 verschillende telefoonnummers zodat je al je contacten kan opslaan en bereiken via de direct keuze knoppen.
De CL390 is uit te breiden met meerdere toestellen zodat je overal in huis bereikbaar kan zijn.
Daarnaast zijn ze handig voor letterlijk alle leeftijden door een babyfoon functie en geschiktheid voor hoortoestellen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Gigaset in de categorie Navigatie en telefoon.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.