Etna fornuis EFG669V (wit) aanbieding

Bestel bij BCC de Etna fornuis EFG669V (wit). Slechts € 359.00 via BCC.nl.

Een oer-Hollands fornuis dat je, met zijn relatief compacte formaat en grote energiezuinigheid, alles biedt dat je nodig hebt om je favoriete gerechten te kunnen koken, bakken en grillen: dat is de Etna EFG669VWIT.
Oer-hollandse kwaliteit
Natuurlijk, je kunt van mening verschillen over de noodzakelijke uitrusting en accessoires van je fornuis. Hoe dan ook, levensduur en energiezuinigheid zijn voorwaarden waar veel mensen gevoelig voor zijn. Die degelijkheid, in combinatie met een energielabel A, vind je wanneer je kiest voor de Etna EFG669VWIT.
Functioneel, zonder overbodige fratsen
Misschien overweeg je wel je te laten verleiden tot de aanschaf van een ‘full options’-fornuis. Maar zeg nou eerlijk: hoe vaak verwacht je die wokbrander of dat grillspit te gebruiken? En als je iets bakt: moet dat dan met per se in een heteluchtoven? Als je concludeert dat je eigenlijk prima uit de voeten kunt met een fornuis met een kookgedeelte met vier pitten en een conventionele oven, dan vind je precies die functionaliteit in de Etna EFG669VWIT. Dit fornuis, waarbij je kookt op gas, is uitgerust met:
Vier pitten, waarvan een sterkbrander en een sudderbrander;
bandstalen pandragers;
draaiknoppen aan de voorzijde voor de bediening.
Als waardevolle extra, heeft het fornuis een geïntegreerde vonkontsteking. Prettig, bovendien, is dat ook je veiligheid gewaarborgd is. Dit omdat er, wanneer er geen vlam is, ook geen gas vrijkomt.
functionaliteit binnen handbereik
Geen fornuis zonder oven, en ook dat onderdeel van de Etna EFG669VWIT is uiterst functioneel. Je hebt een conventionele oven met vier standen, waarin je gerechten op een temperatuur van 50 tot 275 graden kunt bakken en grillen. Onder de oven zit een opbergruimte, zodat je je bakblikken en ander kookgerei steeds binnen handbereik houdt. En zeker niet onbelangrijk: zowel de oven als het kookgedeelte van deze Etna zijn eenvoudig schoon te maken. Kortom: zoek je een degelijk fornuis, dat je alle functionaliteit biedt om voor jezelf en anderen heerlijke gerechten te bereiden? Dan is de Etna EFG669VWIT voor jou een aanrader.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van ETNA in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.