Electrolux koel/vries accessoire E6RK4102 aanbieding

Bestel bij BCC de Electrolux koel/vries accessoire E6RK4102. Slechts € 9.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Houd uw koelkast fris en hygiënisch met deze onderhoudskit van Electrolux.Deze set bevat:
FreshPlus geurabsorbeerder – absorbeert en neutraliseert onprettige geurtjes in uw koelkast.
FrigoCrisp vershoud mat – fruit en groenten blijven nog langer vers en knapperig met deze mat, die er slim voor zorgt dat lucht ook onder het voedsel circuleert.
Frigocare koelkast reiniger (250ml spray) – de binnenkant van koelkast en vriezer blijft schoon en fris als deze regelmatig wordt gereinigd, want vlekken en geurtjes krijgen nooit een kans zich op te hopen.
Microvezeldoekje, uitwasbaar en perfect voor het aanbrengen van de koelkast reiniger.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Electrolux in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.