Dyson steelstofzuiger V11 Animal+ aanbieding

Bestel bij BCC de Dyson steelstofzuiger V11 Animal+. Slechts € 549.00 bij BCC. Maar kijk ook eens hier bij Coolblue voor aanbiedingen.

De Dyson V11 Animal+ is de steelstofzuiger met de hoogste zuigkracht van alle snoerloze stofzuigers in gebruik. Drie reinigingsstanden geoptimaliseerd voor uiteenlopende taken. De juiste balans tussen vermogen en gebruiksduur, waar je die nodig hebt. Inclusief een vloerzuigmond geschikt voor harde vloeren en tapijt, 1 gemotoriseerde mini-borstel en 3 accessoires.
14 cyclonen
14 cyclonen genereren krachten van meer dan 79.000g om microscopische deeltjes – zoals pollen en bacteriën – het stofreservoir in te slingeren.
Constante zuigkracht
Met de zevencellige nikkel-kobalt-aluminiumbatterij beschik je over een constante zuigkracht waarmee je overal in en om het huis kunt schoonmaken.
Filtratie in de hele machine
Het volledig afgedichte filtratiesysteem vangt 99,97% van de deeltjes zo klein als 0,3 micrometer op – en blaast schonere lucht uit.
Akoestisch ontwerp
Zo ontworpen dat hij trillingen absorbeert en geluid dempt, voor een lager geluidsniveau.
Inline configuratie
De motor, het stofreservoir en de cyclonen zijn uitgelijnd, zodat de lucht in een rechte lijn de cyclonen in wordt gezogen – waardoor een hoge zuigkracht wordt gegenereerd.
Geïntegreerd energiebeheersysteem
De accutechnologie en accubesparende trigger functie van Dyson zorgen voor een zo lang mogelijke machine gebruiksduur, doordat je alleen vermogen gebruikt als je dat nodig hebt.
Rapporteert op intelligente wijze
Controleert de systeemprestaties 8000 keer per seconde, en rapporteert hierover in real time op het LCD scherm.
Grondige reiniging van vloeren en tapijten
Een geïntegreerde digitale motor laat de borstel tot 60 keer per seconde draaien. De stugge nylonborstels dringen diep door in het tapijt om vuil te verwijderen, en koolstofvezelharen verwijderen fijn stof van harde vloeren.
Hygiënisch legen van het stofreservoir
Al het stof en vuil in het stofreservoir wordt door het 'point and shoot-mechanisme' in één handeling hygiënisch uitgeworpen – je hoeft het vuil dus niet aan te raken.
Drop-in oplaadstation
Je kunt jouw Dyson V11 stofzuiger eenvoudig in het oplaadstation aan de muur hangen. Je kunt er ook jouw accessoires bij opbergen. Altijd binnen handbereik om snel te reinigen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Dyson in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.