Dyson Pure Hot+Cool Link luchtreiniger (wit) aanbieding

Bestel bij BCC de Dyson Pure Hot+Cool Link luchtreiniger (wit). Slechts € 502.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Drie slimme en nuttige apparaten in één, dat is de Dyson Pure Hot+Cool Link. Hiermee heb je namelijk een luchtreiniger in huis die je het hele jaar door kunt gebruiken. Heerlijke verkoeling in de zomer een welkome warmte in de winter. En met de Dyson Link app regel je alles vanuit je luie stoel.OntwerpVeel luchtreinigers persen de lucht door het filter heen waardoor schadelijke deeltjes weer worden uitgeblazen. Bij de Dyson kunnen deze deeltjes echter niet meer ontsnappen. De Pure Hot+Cool link heeft een lagere instroomsnelheid waardoor 99,95% van de allergenen en verontreinigende stoffen gevangen worden in het 360° HEPA filter.De luchtreiniger Link zuigt lucht aan vanuit alle hoeken en verspreidt deze gelijkmatig. Zo kun je het apparaat neerzetten waar je zelf wilt zonder dat dit afbreuk doet aan de prestaties. En door dat de verwarmingselementen nooit warmer worden dan 200 graden, het ontbrandingspunt van stof, is er bij de Dyson geen sprake van een vervelende brandlucht.De Dyson luchtreinigers en ventilatoren hebben geen bladen en doordat het zwaartepunt laag ligt is er minder kans op omvallen. Hierdoor zijn ze veilig in gebruik en bovendien makkelijk schoon te maken.De unieke Dyson® technologieMet de Pure Hot+Cool Link heb je unieke inzichten in de luchtkwaliteit binnen- en buitenshuis. Met de Dyson Link App kun je het apparaat, altijd en overal, op afstand bedienen en vooruit programmeren. De Dyson reageert automatisch wanneer de luchtkwaliteit verslechterd. Bovendien zorgt hij er zelf voor dat de door jou ingestelde temperatuur wordt bereikt en gehandhaafd. Is de filter aan vervanging toe? De app geeft je op tijd een seintje zodat jij alvast een nieuwe kunt aanschaffen.Voor de ventilatiefunctie maakt de Dyson gebruik van de gepatenteerde Air Multiplier™ technologie welke een krachtige, gelijkmatige luchtstroom creëert. Met de Jet Focus-regeling kun je kiezen tussen een individuele en een verspreide modus. De individuele modus produceert een krachtige directe luchtstoom voor gefocuste verwarming of verkoeling. Wil je juist de hele kamer verwarmen of verkoelen, kies dan voor de verspreide modus. Zo wordt de luchtstoom, warm of koel, door de ruimte verspreid en kan iedereen meegenieten.De Dyson Pure Cool link is uitermate geschikt voor mensen met astma en allergieën. Het apparaat is gecertificeerd als astma en allergie vriendelijk door de Airmid Health Group en Skin Health Alliance.MeegeleverdAfstandsbedieningHandleiding

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Dyson in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Een gedachte over “Dyson Pure Hot+Cool Link luchtreiniger (wit) aanbieding”

Reacties zijn gesloten.