Dcybel portable speaker Paris (Blauw) aanbieding

Bestel bij BCC de Dcybel portable speaker Paris (Blauw). Slechts € 24.99 bij BCC. Maar kijk ook eens hier bij Coolblue voor aanbiedingen.

Dcybel Paris portable speaker
Geniet van jouw favoriete nummers met de Dcybel Paris portable speaker. De speaker heeft een vermogen van 2 x 3 Watt, is compatibel met Bluetooth, heeft een handsfree functie en biedt tot 7 uur autonomie. Zo speel je heel eenvoudig muziek af vanaf al je Bluetooth compatibele apparaten. Het moderne en elegante design van de Dcybel Paris past in elk interieur.
Compatibel met Bluetooth
Dankzij Bluetooth-technologie kun je met de Dcybel Paris draadloos naar jouw favoriete muziek luisteren en deze bedienen vanaf je smartphone, tablet of laptop. En met 6 Watt vermogen geeft deze portable speaker uitstekende geluidskwaliteit. De Dcybel Paris is uitgerust met een geïntegreerde oplaadbare batterij, die tot 5 uur lang mee gaat.
Handsfree functie
De Dcybel Paris is ook ontworpen om gesprekken te ontvangen en te gebruiken als echte handsfree-set dankzij de ingebouwde microfoon.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Dcybel in de categorie Beeld en geluid.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.