Cresta voetenwarmer KTS966 aanbieding

Bestel bij BCC de Cresta voetenwarmer KTS966. Slechts € 24.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De Cresta KTS966 elektrische voetenmassage geeft een heerlijke massage door middel van vibratie en de ondersteunende warmte.
Warme voeten tijdens je massage
Deze Cresta voetenmassage heeft een krachtige massage motor met 2 massage standen, heeft 2 ondersteunende warmte standen en werkt op zwakstroom. Zit heerlijk en comfortabel en is veilig in gebruik.
Zacht en energiezuinig
De voetenmassage voelt lekker zacht aan door de hoogwaardige zachte microvezel binnen voering, die eenvoudig te verwijderen is en in de wasmachine gewassen kan worden. Het is energiezuinig en bij gebruik kan je op de stookkosten besparen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Cresta in de categorie Persoonlijke verzorging.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.