Bose audiobril Frames Tempo aanbieding

Bestel bij BCC de Bose audiobril Frames Tempo. Slechts € 279.95 bij BCC.

Ervaar geluid van hoge kwaliteit – zonder hoofdtelefoon. Dat is de magie van Bose Frames Tempo: een hoogwaardige sportzonnebril met het revolutionaire Bose Open Ear Audio™-ontwerp, waarmee je tegelijkertijd je muziek en je omgeving hoort voor een weergaloze work-out. Dankzij het zweet- en weerbestendige ontwerp, een licht en aerodynamisch nylon montuur en neuspads van zacht silicone zorgt Tempo voor meer comfort en hogere prestaties. Met het geluid dat je verwacht van Bose, plus alles wat je wilt van een sportzonnebril.
Comfortabel en stabiel.
Het zou geen hoogwaardige zonnebril zijn als hij niet op zijn plek bleef. Daarom hebben we de Bose Frames Tempo zo ontwikkeld dat het lijkt alsof deze deel van je uitmaakt – van de zachte, siliconen neuspads tot de flexibele pootjes en de speciale verende scharniertjes die net genoeg klemmen voor een stabiele pasvorm zonder dat je de bril voelt. Want na 15 kilometer wil je alleen maar die runner's high voelen en niet je zonnebril.
Bloed, zweet en tranen. En ook regen.
Op weg naar perfectie moet je het allemaal trotseren. En je zonnebril ook. Daarom is deze IPX4-waterbestendige sportzonnebril ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen. De gepolariseerde glazen van polycarbonaat zijn kras- en breukbestendig. Het TR-90 nylon montuur is robuust en duurzaam. Daarnaast zorgt het speciaal ontwikkelde akoestische gaas in de poorten dat water en vuil niet binnendringen.
Niets in of op je oren
Dat is het verschil. Het revolutionaire Bose Open Ear Audio bevrijdt je van je hoofdtelefoon. Zo blijf je je steeds bewust van het verkeer, voetgangers en alles wat je verder tegenkomt tijdens je work-out in de buitenlucht. En als je meer motivatie nodig hebt, zet je het volume wat hoger. Met een speciaal ontworpen Bose-speaker in elk pootje speelt de Bose Frames Tempo muziek harder en voller af dan andere audiozonnebrillen, zodat je de muziek, en de endorfine, zelfs boven het geruis van de wind ervaart als je fietst met een snelheid van 40 km per uur.

Dit product uit de categorie Beeld en geluid van het merk Bose heeft EAN 017817810067. De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Bose in de categorie Beeld en geluid.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Bose audiobril Frames Tempo 017817810067

Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen: