Bosch koelkast (inbouw) KIL20V51 aanbieding

Bestel bij BCC de Bosch koelkast (inbouw) KIL20V51. Slechts € 439.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Bosch KIL20V51, inbouwkoelkast met handig vriesvak
De Bosch KIL20V51 is een witte inbouwkoelkast met een inhoud van 145 liter, waarvan 17 liter gebruikt wordt voor het vriesvak. Dit maakt de koelkast ruim genoeg voor het bewaren van tal van levensmiddelen voor dagelijks gebruik en enkele diepvriesmaaltijden zoals pizza, soep of kant-en-klaar gerechten. De inbouwkoelkast is 102,1 cm hoog, 54,1 cm breed en 54,2 cm diep. Dit is belangrijk bij het voorzien van de nis of kast waar de koelkast in gezet zal worden.
Diepe deurvakken en extra ruimte voor optimaal gebruik
Heel wat inbouwkoelkasten zijn zo ingedeeld dat het geen eitje is om grote flessen op een eenvoudige manier op te bergen. Ook groenten en fruit zijn vaak een ware puzzel. De Bosch KIL20V51 heeft extra ruimte waardoor zowel grote als kleine levensmiddelen in een mum van tijd een eigen plekje hebben gevonden. De deurvakken zijn extra diep en hoog zodat ook 2 liter flessen er zonder probleem in passen. Met niet minder dan 4 legplaten kan alles bovendien zo gesorteerd worden dat het in een handomdraai gevonden wordt. Vlees, zuivel, dessertjes of beleg, in de Bosch KIL20V51 liggen ze op een logische plaats. Onderaan is een groot vak voorzien voor groenten en fruit. Ook hier is extra ruimte voorzien zodat de liefhebber van een grote voorraad gezond eten aan zijn trekken komt. Het vriesgedeelte dat zich bovenaan bevindt, leent zich voor het opbergen van pizza, ijs, diepvriesmaaltijden of andere extra's die je graag bij de hand hebt in je keuken.
Stille en zuinige koelkast voor elk type keuken
Het geluidsniveau van 38dB zorgt ervoor dat de Bosch KIL20V51 beschouwd kan worden als een stille koelkast. Gezien steeds meer mensen voor een open keuken kiezen die deel uitmaakt van de leefruimte is dit geen onbelangrijk detail. De koelkast is niet storend en je hoort hem eigenlijk niet wanneer je in de ruimte bent. De Bosch KIL20V51 valt binnen een A+ energieklasse wat hem zuinig en energievriendelijk maakt. Je kunt rekenen op een jaarlijks energieverbruik van 215 kWu. Een leuk weetje want de koelkast is een van de toestellen die het hele jaar door aan blijven staan.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Bosch in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.