Bosch Amerikaanse koelkast KAN93VIFP aanbieding

Bestel bij BCC de Bosch Amerikaanse koelkast KAN93VIFP. Slechts € 1449.00 bij BCC. Maar kijk ook eens hier bij Coolblue voor aanbiedingen.

De Bosch KAN93VIFP is een Amerikaanse koelkast met een grote capaciteit van in totaal 560 liter. De IceTwister zorgt voor heerlijke koude drankjes. De ijsklontjes komen er simpel en snel uit, makkelijk te vullen met water zonder te knoeien. De flexibel verstelbare glasplaten zorgen ervoor dat je de koelkast gemakkelijk naar wens kunt indelen. De MultiBox is een transparante lade met gegolfde bodem, ideaal voor het bewaren van groente en fruit.
Bespaar tijd en energie
Het handmatig ontdooien van een koelkast kan een vervelend en tijdrovend klusje zijn. Met de NoFrost technologie is dat verledentijd. De innovatieve NoFrost technologie transporteert warmte en vochtigheid van de vriezer naar een verdampingsschijf die ijsvorming stopt. Condens wordt handig naar buiten geleid, zodat het buiten de koelkast kan verdampen. Op deze manier krijgt ijsvorming geen kans en hoeft de koelkast niet langer handmatig ontdooid te worden.
Gemakkelijk in gebruik
Met de TouchControl-bediening stel je eenvoudig de temperatuur in via de overzichtelijke sensorvelden. De ventilator van het MultiAirflow-systeem verdeelt de koude lucht gelijkmatig over alle niveaus in de koel- en vriesruimte. Zo worden temperatuurschommelingen tot een minimum beperkt en koeltijden gereduceerd waardoor de voedingsmiddelen hun smaak langer zullen behouden. Met de SuperCooling functie wordt de temperatuur voor een korte periode verlaagd zodat de nieuwe boodschappen in de koelkast geplaatst kunnen worden zonder dat het ten koste gaat van de reeds ingevroren producten.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Bosch in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.