Bosch afzuigkap DWB097A51 aanbieding

Bestel bij BCC de Bosch afzuigkap DWB097A51. Slechts € 439.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Bosch schouwmodel afzuigkap DWB097A51
Deze schouwmodel afzuigkap is zeer krachtig, buitengewoon stil en zuinig. Bovendien heeft de Bosch DWB097A51 uitwasbare metalen filters, dus ze kunnen gewoon in de vaatwasser én je bespaart op nieuwe filters. Ideaal voor grote en kleine keukens!
Grote afzuigcapaciteit
Als je gaat koken, ontstaan er al snel allerlei geuren en dampen die je het liefste wilt afvoeren. Nu blijkt het zo te zijn dat de benodigde afvoercapaciteit van je afzuigkap afhankelijk is van de grootte van je keuken. Een algemene vuistregel is dat je per uur zes tot twaalf keer het volume van je keuken moet afvoeren voor een goede afzuiging. En dat kan dus behoorlijk oplopen, zeker bij een moderne woonkeuken. Daarom heeft de Bosch DWB097A51 een enorme maximale intensiefstand van 730 kubieke meter per uur. Dat is ruim afdoende voor zelfs de grootste keukens.
Zeer stil en zuinig
Bij de meeste afzuigkappen gaat zo’n vermogen gepaard met een heleboel geluid. De Bosch DWB097A51 is echter ontworpen om geluidsproductie te minimaliseren. Bij de intensiefstand is dat een vrij hoorbare 55 dB(A), maar bij normaal gebruik produceert dit schouwmodel afzuigkap slechts 41 dB(A). Dat is vergelijkbaar met een koelkast, en minder luidruchtig dan gefluister. Daarbij heeft deze afzuigkap daar ook nog eens opmerkelijk weinig energie voor nodig. De energie-efficiëntieklasse is A+.
Handig en fraai design
Deze afzuigkap is uitgevoerd in strak en stijlvol roestvrijstaal, met een relatief smal design. Dat is mede mogelijk door het hoge vermogen, want daardoor is de ouderwetse enorme afzuigkap voorgoed verleden tijd bij Bosch. Handig aan het ontwerp is ook dat de afzuigkap aan de onderkant is voorzien van diverse krachtige ledlampen. Het helderwitte licht met een verlichtingssterke van 897 lx is genoeg om heel precies en kleurecht te zien wat je kookt, zodat je bijvoorbeeld exact kunt zien of je biefstuk goed is aangebakken. Op die manier zet je gemakkelijk een geweldige maaltijd op tafel!
Bosch DWB097A51: krachtige prestaties voor het beste resultaat
Deze afzuigkap doet waar hij voor bedoeld is: kooklucht afzuigen. Het zeer hoge vermogen is voldoende voor iedere keuken. Bovendien is de Bosch DWB097A51 stil en zuinig in het gebruik en is het ontwerp praktisch en stijvol.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Bosch in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.