Bosch afzuigkap DII31JR60 aanbieding

Bestel bij BCC de Bosch afzuigkap DII31JR60. Slechts € 2349.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Deze Serie|6 Bosch DII31JR60 eilandafzuigkap hangt super stijlvol boven jou kookeiland. Het unieke kubus design zorgt ervoor dat het een echte eyecatcher is in jouw keuken. Hij is makkelijk te gebruiken en je stelt met één druk op de touchknop het gewenste vermogen en hoeveelheid in. Bovendien is het mogelijk om je afzuiger in te stellen via de kookplaat. De verlichting is te dimmen, om net wat meer sfeer te creëren aan je kookeiland.
Extreem krachtig zuinig en stil
De afzuigkap is voorzien van EcoSilence motortechnologie. Hierdoor is hij niet alleen stiller maar gebruikt ook nog is 80% minder energie dan andere afzuigkappen. De PerfectAir sensor herkent allerlei kookgeuren en stemt daar automatisch het best passende afzuigvermogen op af, hierdoor wordt het geluidsniveau zo laag mogelijk gehouden. Wil je hem toch op een andere stand, dan kan je dat gewoon met de hand bijstellen. De afzuigkap beschikt over drie normale standen en twee intensiefstanden. De intensiefstand zal automatisch weer terugschakelen na 6 minuten. Ben je klaar met koken? Dan gaat automatisch de nalooptijd in. De afzuigkap herkent ook als de lucht weer schoon is en zal dan automatisch weer uitschakelen.
HomeConnect maakt het nog makkelijker
Dankzij de HomeConnect verbinding kan je de afzuiger gemakkelijk instellen. Zo kan je instellen dat je afzuiger nog 20 minuten door gaat nadat je klaar bent met koken zodat alle luchtjes weg zijn. Ook kan je in de app controleren of de filters vervangen of schoongemaakt moeten worden. Ook kan je hier de onderhoudsinformatie vinden.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Bosch in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.