BaByliss krultang Creative Gold C419E aanbieding

Bestel bij BCC de BaByliss krultang Creative Gold C419E. Slechts € 29.99 bij BCC. Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen.


De krultangen van BaByliss hebben Gold Ceramic; keramiek aan de buitenkant, maar beschikken ook over een keramisch verwarmingselement in de krultang. De keramiek zorgt voor bescherming van je haar, het maakt het glad en glanzend en is bestand tegen haarstylingsproducten zoals heat protecting sprays. Maar keramiek zorgt ook voor een tang welke snel heet wordt, hard is qua materiaal en hierdoor langer meegaat.
Net zoals bij de kapper
Deze krultangen zijn extra lang, net zoals bij de kapper. Zo kun jij je lok sneller en beter krullen. Deze krultang is 19 mm. Hiermee maak je kleine en compacte krullen. Kies de temperatuur welke bij jouw haar past en je bent ready to go!
160°C: dun, breekbaar haar
180°C: normaal haar
200°C: dik of krullend haar

Dit product uit de categorie Persoonlijke verzorging van het merk BaByliss heeft EAN 3030050145670. De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van BaByliss in de categorie Persoonlijke verzorging.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

BaByliss krultang Creative Gold C419E 3030050145670