Azuri telefoonhoesje Glossy Cover Galaxy S10 (Transparant) aanbieding

Bestel bij BCC de Azuri telefoonhoesje Glossy Cover Galaxy S10 (Transparant). Slechts € 14.95 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Bescherm jouw Samsung Galaxy S10 in stijl tegen krassen en stoten met deze hoes die naadloos past op jouw toestel. De hoes klik je vast aan de achterkant van jouw toestel en dankzij de specifieke openingen kan het toestel optimaal worden gebruikt. Omdat de hoes transparant is, blijf jouw toestel nog gewoon zichtbaar.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Azuri in de categorie Navigatie en telefoon.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.