Aerian verwarmingsventilator 2IN1CH aanbieding

Bestel bij BCC de Aerian verwarmingsventilator 2IN1CH. Slechts € 79.99 bij BCC. Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen.


Zeer compact design!
Breng de winter warm en de zomer in de frisheid door dankzij de convector 2IN1CH van Aerian. 2 in 1: verwarming en ventilatie.
Vermogen en prestaties
De Aerian 2IN1CH heeft een vermogen van 1800W om een kamer te koelen of te verwarmen volgens uw behoeften. Het biedt een oscillatie van boven naar beneden.
Gebruikscomfort
Een indicatielampje geeft aan wanneer het toestel in de ventilatiemodus (blauw) en in de verwarmingsmodus (rood) staat. Het heeft een timer voor maximaal 8 uur, zodat u de bedrijfstijd van het apparaat kunt instellen.  Voor optimale prestaties heeft het een basis die van rechts naar links kan draaien tot 80°.
Praktisch
Het apparaat heeft een aanraakgevoelig bedieningspaneel voor eenvoudige programmering van de functie die u nodig hebt en een afstandsbediening om de instellingen op afstand te beheren.
Beveiliging
Het apparaat is veilig en gemakkelijk te gebruiken. Voor uw veiligheid en gemoedsrust heeft het apparaat een oververhittingsbeveiliging.
Kenmerken
Timer: 8 uur
Bescherming tegen oververhitting
Aanraakgevoelig bedieningspaneel
Draaibare basis van rechts naar links: 80°
Oscillatie op en neer
Indicatielampje

Dit product uit de categorie Huishouden van het merk Aerian heeft EAN 3615993661861. De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Aerian in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Aerian verwarmingsventilator 2IN1CH 3615993661861