AEG SKB58221AF Koelkast inbouw A++ aanbieding

Bestel bij BCC de AEG SKB58221AF Koelkast inbouw A++. Slechts € 699.00 bij BCC.

Stevige schappen voor heerlijk veel voedsel- en drinkwaren
Deze koelkast heeft stevige schappen van veiligheidsglas waar je zelfs de zwaarste spullen op kunt zetten. Elk schap van de koelkast is gemaakt van sterk veiligheidsglas, gemaakt van het beste materiaal voor stabiliteit en robuustheid. Door de sterkte van het glas kunnen er zware items op gezet worden, die veilig op elk niveau kunnen worden opgeborgen.
Verse zuivelproducten hebben veilig hun eigen plek
Zuivelproducten zijn het lekkerst wanneer ze vers zijn, maar ze kunnen snel bederven. Door jouw zuivelproducten op te bergen in de speciaal daarvoor ontworpen afgesloten bak in de koelkast blijven de producten vers en behouden ze hun heerlijke smaak.
Een makkelijk te onderhouden koelkast dankzij het design
AEG heeft bij het ontwerp van deze inbouw koelkast nagedacht over een design met een praktisch nut. Zo heeft de binnenkant van deze koelkast afgeronde hoeken die eenvoudig te reinigen zijn en waar geen vuil of bacteriën in kunnen achterblijven. Je kunt er dus op rekenen dat deze koelkast snel en goed te reinigen is en daarmee jouw eten en drinken in de allerbeste omgeving bewaard wordt.

Dit product uit de categorie Inbouw apparatuur van het merk AEG heeft EAN . De bezorgkosten zijn 0.00 en de bezorgtijd is 3-4 dagen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van AEG in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

AEG SKB58221AF Koelkast inbouw A++

Maar kijk ook eens hieronder voor andere aanbiedingen: