Acer desktop computer PREDATOR ORION 3000 PO3-600 I9020 aanbieding

Bestel bij BCC de Acer desktop computer PREDATOR ORION 3000 PO3-600 I9020. Slechts € 1149.00 bij BCC. Maar kijk ook eens hier bij Coolblue voor aanbiedingen.

Acer Predator PO3-600 I9020 Intel® 9ste generatie Core™ i5 i5-9400F 16 GB
In de kleine maar indrukwekkende behuizing ligt een monster van een computer op de loer. Blijf gamen.
Met zijn strakke lijnen en kleine formaat lijkt de Orion 3000 onschuldig, maar van binnen is het een monster dat niet kan wachten om zijn 9e generatie Intel® Core™ i5 processor tot het uiterste te drijven. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je ook nog van de NVIDIA® GeForce GTX™ 1660Ti grafische kaart.
Iconische Predator behuizing
De scherpe hoeken, zwart- en grijstinten en blauwgroene LED-verlichting laten zien dat dit een echte Orion is. De twee LED-ventilatoren en twee mesh panelen aan de voor- en linkerkant van de behuizing dienen als luchtinlaat, zodat je systeem koel blijft. Na die slopende gamesessies kun je je headset te ruste leggen op een van de twee headsethouders.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Acer in de categorie Computer.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.